Brother DCP-J925DW A4 farveprinter

Brother DCP-J925DWTrådløs inkjet alt-i-én farveprinter med mulighed for print på disk

DCP-J925DW giver dig farveprint, -kopi og -scan samt muligheden for at printe på cd/dvd og Blu-ray-disk. Del maskinen med flere brugere ved hjælp af enten det trådløse- eller det kablede netkort, der er indbygget i printeren. Har du en smartphone, har du også mulighed for både at printe og scanne til denne.

Den brugervenlige menu er nem at navigere rundt i via den 8,3 cm store LCD-touchscreen. Du kan kopiere, scanne og endda også redigere dine fotos inden udskrivning - direkte på printeren. DCP-J925DW kan printe dine fotos direkte fra dit mediakort via PhotoCapture Centre.

Spar op til 50 % af papirforbruget ved at benytte duplexprint (print på begge sider af papiret i én arbejdsgang) så ofte som muligt.

Der er selvfølgelig 4 separate blækpatroner, så du kun behøver skifte den farve, der er løbet tør. Det hjælper dig til at spare på forbrugsomkostningerne, samtidig med du også tager hensyn til miljøet ved kun at skifte de tomme patroner. Ved brug af Brothers originale papir og blækpatroner er du sikret et perfekt og holdbart resultat hver gang.

Alle Brother inkjet-alt-i-én er både ENERGY STAR- og Der Blaue Engel-certificeret, hvilket er din garanti for, at disse produkter er energieffektive og at der er taget hensyn til miljøet gennem maskinens livscyklus. DCP-J925DW er desuden Svanemærket og anbefalet af Go Energi.

Funktioner
Op til 35 sider/minut (sort/hvid)
Op til 27 sider/minut (farve)
duplex op til 3 ipm
Op til 20 arks automatisk dokumentføder
Op til 6000 x 1200dpi opløsning
Indbygget 10/100Mbit netkort
Indbygget trådløst netværk
Hi Speed USB 2.0
25 - 400% formindskelse/forstørrelse i 1% trin
Kopiering uden brug af PC
Scan til e-mail, billede, OCR, fil, PDF, mediekort, USB-nøgle eller smartphone
8,3 cm bredt LCD-farvedisplay til gennemsyn af billeder
Udskriv billeder direkte fra digitalkameras mediekort
Udskriv billeder direkte fra dit digitalkamera

« Tilbage

Varenr.: 31AB-J925DW

kr. 1.385,00
inkl. moms

dent

vestre hovedgade 6c

7560 hjerm

telefon +45 7022 9944

mail@dent.dk

cvr dk 25646916

Mere information

dent online support